Informaţii despre drepturile de autor

Informaţii despre drepturile de autor

Toate drepturile rezervate. Texte, fragmente, grafica şi animaţii sunt protejate prin dreptul de autor. Utilizarea lor este posibilă numai cu acordul EcoWater Systems Poland Sp. z o.o. (SRL)

Cu excepţia cazului ca a fost formulate altfel, toate mărcile comerciale de pe site-ul ecowater.md sunt rezervate.

Site-ul ecowater.md a fost pregătit cu precauţie. Dar EcoWater Systems Poland Sp. z o.o. (SRL) nu garantează că site-ul nu conţine erori care ar putea apărea în special ca urmare a unei erori umane sau a altor factori. Din acest motiv, EcoWater Systems Poland Sp. z o.o. (SRL) nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru orice utilizarea conţinutului acestui site, în special, pentru conţinutul care poate provoca în mod direct sau indirect, orice pierdere care rezultă din utilizarea lor. Conţinutul site-ului nu constituie informaţii cu privire la statutul juridic în vigoare şi real. Conţinutul site-ului reflectată exclisiv punctele de vedere ale autorilor şi nu poziţie oficială al EcoWater Systems Poland Sp. z o.o. (SRL) în special, în orice starea reală sau juridic. Autorii îşi rezervă dreptul de a modifica de pe site-ul textele şi opiniile exprimate.

EcoWater Systems Poland îşi rezervă dreptul de a face modificări pe site-ul ecowater.md în orice moment, fără notificare prealabilă.
Site-ul ecowater.md conţine link-uri pentru alte site-uri Web dar EcoWater Systems Poland Sp. z o.o. (SRL) nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru informaţii şi conţinut postate.

Pagina web folosește fișiere cookie. Mai multe informații în Politica de confidențialitate.